Hinnat, laskutus ja ehdot

HINNAT  Syksy 2019 ja Kevät 2020

Valmennukseen sitoudutaan koko kaudeksi ja se laskutetaan kausittain.

Valmennuskauden kokonaishinta riippuu mm. valmennusviikkojen määrästä, valmentajien määrästä, ryhmän tasosta, tunnin pitopaikasta, onko tunti arki-iltana vai viikonloppuna. Lisäksi hinnoissa on valmiiksi hyvitettynä mahdolliset tuntiperuutukset seuran omien kisojen ja tapahtumien johdosta.

Syyskaudella valmennusta tulee viikonpäivästä riippuen 16 - 18 viikkoa

Kevätkaudella 19 - 21 viikkoa.

Jos et jatka keväällä muista ilmoittaa siitä mailitse joulukuussa osoitteeseen info@tuusulantennisseura.fi

Poikkeus päivät näkyvät kausikalenterissa. Tapahtumien johdosta tapahtuvista peruutuksista tiedotetaan vielä erikseen seuran facebook sivuilla ja www sivuilla.

Hinnat alla ovat maksimihintoja. Poikkeuspäivät voivat aiheuttaa hintaan muutamien kymppien muutoksen alaspäin.

Syksy 18 viikkoa ja kevät 21 viikkoa.

Aikuiset

4 henkilön ryhmä   21 €/h
3 henkilön ryhmä   26,5 €/h
2 henkilön ryhmä  37,5 €/h
Yksityistunnit         75 €/h

Esimerkki

Syyskausi 4 hengen ryhmässä 1 tunti per viikko  378€
Syyskausi 4 hengen ryhmässä 2 tuntia per viikko  756€

Juniorit

5-8 henkilön ryhmä  15 €/h
4 henkilön ryhmä   17 €/h
3 henkilön ryhmä   22 €/h
2 henkilön ryhmä   32 €/h
Yksityistunnit         64 €/h

Esimerkkejä

Syyskausi 4 hengen ryhmässä 1 tunti per viikko  306€
Syyskausi 4 hengen ryhmässä 2 tuntia per viikko  612€
Syyskausi 6 hengen ryhmässä 1 tunti per viikko  270€

POISSAOLO VALMENNUSTUNNILTA

Korvaustunteja ei poissaoloista järjestetä.

Vain pitkäaikaiset poissaolot (3 vkoa tai enemmän) sairauden takia korvataan hyvityksenä valmennusmaksuissa. Näissä tapauksissa vaaditaan lääkärin kirjoittama A-todistus.
Pitkäaikaiset poissaolot ja maksuhyvitykset käsitellään hallituksessa.

LASKUTUS

Laskut lähetetään sähköpostilla jokaisen jäsenen tiedoissa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Voit tarkistaa oman osoitteesi TennisClubista. Mikäli sinulla on ongelmia päästä TennisClubiin sisään, niin laitathan viestiä osoitteeseen info@tuusulantennisseura.fi.

Laskun voi maksaa kerralla eräpäivään mennessä tai osissa kyseisen kauden viimeisen kuukauden ensimmäiseen päivään mennessä.
Esimerkki: Kausi kevät 2020. 7.1.-31.5. Viimeinen kuukausi on toukokuu jolloin viimeinen eräpäivä on 1.5.2020

MUUTA

Kaikkien valmennustunneilla kävijöiden tulee olla Tuusulan Tennisseuran jäseniä.

Valmennuksen poikkeusajat löytyvät tapahtumakalenterista.