Liigajoukkueemme esitti huimia otteita lauantaina

7.10.2013

MA kotiottelu TTS - Smash-Espoo3

Tuusulan Tenniskeskukseen saapui vieraaksi Smash-Espoo3 joukkue.

Ykkösten kohtaamisesssa kenttäpuoliskoille asettuivat TTS Timo Montell ja Smash Lassi-Jukka Nykänen. Ottelu alkoi Nykäsen komennossa joka vei ensimmäisen erän nopeasti 6-0. Toisessa erässä, juuri flunssasta toipunut Timppa, sai pelirytmistään kiinni ja painavat yläkierteiset peruslyönnit alkoivat tuottaa tulosta. Ottelun kulku tasoittui mutta Nykänen onnistui kerran syötön murrossa ja pääsi kahdesti syöttämään ottelupallosta. Timo ei tilanteesta hätkähtänyt vaan selvitti pisteet kylmän rauhallisesti ja vei erän tasoihin ja myös voittoon luvuin 7-5. Kolmas erä alkoikin sitten Timon komenossa aina numeroihin 4-1. Tämän jälkeen peli tasoittui 4-4 ja meille kannustajille tarjottiin huimaa jännitystä ja hienoa tennistä joka vielä kaiken huipuksi päättyi Timon voittoon numeroin 7-5. Voitto B1 (taso17) luokan pelaajasta taitaa olla Timon peliuran yksi kovimmista ja tiukimmista, hyvä Timppa!

Kakkosten kohtaamisessa TTS Marko Hyvärinen pelasi Smash Jaakko Lehtoa vastaan. Lehto vei tiukan ensimmäisen erän yhden syötönmurron turvin 4-6. Toinen erä menikin sitten Markolle tarkkojen ja kovien lyöntien saatelemana luvuin 6-1. Kolmannessa erässä Lehto pelasi uskomattoman hyvää tennistä ja Markon oli taipuminen luvuin 3-6. Ottelu oli hienoa ja viihdyttävää tennistä jota oli ilo katsella myös katsomosta käsin.

Kolmosten peliin TTS:ltä asettui juniorimme Juho Kantola. Vastaansa Juho saikin sitten melkoisen "jättiläisen" kun kentälle asettui Timo Varjus joka vielä muutama vuosi sitten pelasi miesten SM-liiga tasolla. Juho pelasi ennakkoluulottomasti ja aktiivisesti kokeillen erilaisia pelitaktiikoita mutta kun vastus oli lähes virheettömästi pelannut pallotykki ei tuloksen suhteen ollut mitään tehtävissä. Kiikareita ei Juhon kuitenkaan tarvinnut katsella. Kaksi peliä toisessa erässä oli varmasti enemmän kuin ennakkoarvioissa oli odotettavissa. Varmaankin mieleenpainuva ja ajan myötä mukavakin kokemus Juholle!

Nelinpelin Smash vei selvähkösti 3-6, 3-6.

Kokonaisudessaan hieno esitys nuorelta joukkueeltamme ja lupaa hyvää myös jatkoa ajatellen,