Miesten edustusjoukkue aloittaa urakkansa ulkokauden SM-Liigacupissa

7.7.2023

TTS:n miesten edustusjoukkueen sarjakausi alkaa tänään kun Hyvinkäällä lähteen Miesten TEHO Sport Tennisliiga Cup eli ulkokauden SM-sarja.

TTS:n ensimmäisen kierroksen ottelu on perjantaina 7.7.23 klo 13 ja vastustaja selviää paikanpäällä klo 12. 

Joukkue on lähtenyt odottavaisn mielin ensimmäiseen SM-liiga kauteen, mutta valmistautumista tulevaan viikonloppuun on varjostanut poisjäännit ja sairastelut, sillä joukkueen ykköspelaaja Nuutti Jokinen aloitti varusmiespalveluksen tällä viikolla ja on kiinni puolustusvoimien velvoitteissa ja joukkueen kapteenin ja runkopelaajan Ilkka Mäkelän sairastelu tämän viikon aikana on vienyt energiaa kehosta, että Ilkka jää ainakin perjantain ottelusta sivuun.

TTS:n miehillä on äärimmäisen kova haaste ja edessä koko viikonlopun aikana. Kovasta haasteesta huolimatta joukkue lähtee taistelemaan Teho Sport Liiga cupissa ja sarjapaikan säilyminen on otettu tavoitteeksi. 

Joukkueen kapteeni Ilkka Mäkelä tietää, että jokainen ottelu tulee olemaan todella haastava ja kova ja helpolla ei päästä varsinkin kun SM-liiga tasolla, mutta rohkeasti TTS:n joukkue lähtee haastamaan tulevia vastustajia ja tullaan antamaan oma parhaansa jokaisessa pelissä

Tänään TTS aloittaa Hyvinkäällä klo 13 ja tilanteita voi seurata alla olevasta linkistä. Hyvinkäälle pelien seuraamiseen on vapaa pääsy, joten tervetuloa kannustamaan miesten edustusjoukkuetta viikonlopun liigakoitokseen

Miehet – TEHO Sport Tennisliiga Cup - Ulkokausi 2023: TEHO Sport Tennisliiga Cup ja 1.-5.divisioonat | Suomen Tennisliitto (tennisassa.fi)