Juho Kantolalle SM-pronssia miesten nelinpelistä

4.7.2022

Viime viikolla käytiin tenniksen yleisten luokkien SM-kilpailut Helsingissä, Kulosaaren ulkokentillä, jossa pelattiin tämän vuoden ulkokenttien Suomen mestaruuksista.

Tuusulan Tennisseuran Juho Kantola saavutti hienosti SM-pronssia miesten nelinpelissä yhdessä HVS:n Jami Savolaisen kanssa.

Kaksikko Kantola/Savolainen kukistivat matkan varrelle 1.kierroksella parin Valtteri Tuukkanen LVS/Jussi Salmio Smash-Kotka.

Puolivälierässä matkalla kaatuivat Juhon ja Jamin käsittelyssä kisan 2.sijoitetut Hermanni Tiainen Smash ja Santtu Leskinen TVS.

Kaksi ensimmäistä ottelua menivät Juholle ja Jamille suoraan kahdessä erässä.

Välierissä tie nousi pystyyn kun vastassa olleet 4.sijoitettu pari Vesa-Ahti/Roni Rikkonen kukistivat Juhon ja Jamin suoraan kahdessa erässä.

Näin poikien matkaan lähtivät SM-pronnsimitalit.

Juho osallistui kaksinpeleihin, jossa pääsarjassa vastaan tuli ensimmäisellä kierroksella kisan 1.sijoitettu Eero Vas ÅLK.

Eero Vasa voitti Juhon luvuin 6-2 7-6(5). Vasa voitti miesten suomen mestaruuden kaksin -ja nelinpelissä.