Tykkimäki Tour kilpailussa nähtiin hienoja pelejä sunnuntaipäivänä, TTS sai kaksi mitalia kisoista

11.10.2021

Sunnuntaina 10.10 pelattiin Tuusulan Tennisskeskuksessa Etelä-Suomen alueen Tykkimäki tour yksilökilpailu.

Mukana kilpailussa oli 40 junioria Etelä-Suomen alueelta, joista minitennis sarjassa oli 24 ja midisarjassa 16 pelaajaa.

Pelit alkoivat klo 9 ja tulivat päätökseen klo 14 aikaan. Kokopäivä nähtiin hienoja pelejä ja oli ilo nähdä pienten junioreiden pallonlyöntitaituruutta usemammalla kentällä

Pelejä oli minisarjassa parhaillaan 12 peliä käynnissä ja midisarjassa 4 ottelua.

Mini -ja Midisarjan voitot matkasivat Helsinkiin kun HVS-tenniksen pelaajat Rasmus Viita ja Saimi Juvonen nappasivat voiton mineissa.

Saimista tuli kisan tuplavoittaja kun Saimi voitti myös midisarjan.

Poikien midisarjan voiton nappasi Sata-Tennistä edustava Oskari Tuomela.

TTS:n pelaajat pääsivät palkintojen sijoille omissa kotikisoissa. Poikien minitennis sarjassa ensimmäistä kertaa tenniskisoihin osallistunut Eeka Vihreälaakso otti hienosti kakkossijan ja tyttöjen midisarjassa Veera Hemmi sijoittui kolmanneksi.

Kisat menivät kokonaisuudessa oikein hienosti ja TTS kiittää kaikkia kisavieraita sekä kisoihin osallistujia erittäin antoisasta sunnuntaipäivästä.

Tykkimäki Tour kisan saaminen Tuusulaan oli erittäin iso piristysruiske syksyiseen aikaan. Oli ilo huomata kuinka iso suosio Tykkimäki tour kisaformaatilla oli pelaajien keskuudessa.